	Thursday		Friday
		9:00 - 9:10	Greetings from the president of the university
		9:10 - 9:55	Stephen Wright Continuous Optimization and Machine Learning
		9:55 - 10:10	15 minutes break
		10:10 - 10:35	Matthew Tam Algorithms Based on Unions of Nonexpansive Maps
		10:35 - 11:00	Andreas Potschka A sequential homotopy method for unconstrained optimization problems
		11:00 - 11:20	Imke Joormann Solving the Time-Dependent TSP with Machine Learning Guidance
12:30 - 13:30	Registration and Lunch	11:20 - 11:45	25 minutes break
13:30 - 13:40	Opening	11:45 - 12:10	Kathrin Hatz DeepChem: Deep Learning Meets Nonlinear Optimization to Guide Chemical Development
13:40 - 14:25	Jeff Linderoth Perspectives on Integer Programming in Sparse Optimization	12:10 - 12:30	Alexander Engelmann Distributed Non-Convex Optimization in Power Systems
14:25 - 14:40	15 minutes break		Lunch Break
14:40 - 15:05	Robert Mohr A Trust-Region Method for Nonconvex Finite-Sum Minimization	14:00 - 14:25	Christian Etmann Incorporating Prior Knowledge through Relevance Regularization
15:05 - 15:30	Martin Genzel The Mismatch Principle: What Can the Lasso Learn About Non-Linear Observations?	14:25 - 14:45	Sandra Keiper Reconstruction of Finite-Valued Sparse Signals
15:30 - 15:55	Abdullah Makkeh Computing a Bivaraiate Partial Information Decomposition Measure	14:45 - 15:00	15 minutes break
15:55 - 16:10	15 minutes break	15:00 - 15:45	Bernd Sturmfels Learning Algebraic Varieties from Samples
16:10 - 16:55	Andrea Lodi On big data, optimization and learning	15:45 - 16:00	15 minutes break
16:55 - 17:10	15 minutes break	16:00 - 16:25	Christoph Brauer A primal-dual homotopy algorithm for sparse recovery with infinity norm constraints
17:10 - 17:35	Kevin Tierney Deep Learning Assisted Heuristic Tree Search for the Pre-Marshalling Problem	16:25 - 16:50	Nidhi Kaihnsa Attainable Regions of Bio-Chemical Reactions
17:35 - 18:00	Vincent Froese Exact Mean Computation in Dynamic Time Warping Spaces	16:50 - 17:00	Farewell